Samsung Galaxy Z Fold 6 ilk kez canlı görüntülendi: İşte özellikleri

Geçtiğimiz yıl temmuz ayında Galaxy Z Fold 5 modelini tanıtan Güney Koreli akıllı telefon üreticisi Samsung, şimdi de Galaxy Z Fold 6 modeli için gün sayıyor. Telefonun yine temmuzda tanıtılması bekleniyor.

Samsung, düzenlenecek etkinlikle Galaxy Z Flip6 ve Z Fold 6 ile karşımıza çıkacak. Tanıtımına sayılı günler kala, Galaxy Z Fold 6 ilk defa canlı olarak görüntülendi.

Görüntülere baktığımızda, Galaxy Z Fold 6’nın sert köşelere ve daha geniş hatlara sahip olduğunu görüyoruz. Bu da Samsung’un telefonu biraz Galaxy S24 Ultra modeline benzettiğini gösteriyor.

Ayrıca Samsung, menteşeyi daha az belirgin hale getirerek panel ile menteşe arasındaki boşluk hissiyatını da en aza indirdi.

Yeni kamera tasarımı

Galaxy Fold 6’nın arka kamerası da yeni tasarımıyla karşımıza çıktı. Ayrıca cihazın sağ tarafında bir ses düğmesi ve bir parmak izi tarayıcısı da bulunuyor.

Samsung Galaxy Z Fold 6 özellikleri

Samsung, düzenlenecek bir etkinlikle Galaxy Z Flip6 ve Z Fold 6 ile karşımıza çıkacak. Tanıtımına sayılı günler kala, Galaxy Z Fold 6’nın tüm özellikleri ortaya çıktı.

Galaxy Z Fold6, 7,6 inçlik 2160×1856 çözünürlüğe ve 120 Hz yenileme hızına sahip bir ekranla gelecek. Kapak ise HD+ çözünürlükte ve 6,3 inçlik bir ekranla karşımıza çıkacak.

Qualcomm’un bu yılki amiral gemisi işlemcisi Snapdragon 8 Gen 3’ten güç alacak katlanabilir telefon, 12 GB RAM ve 256GB depolamaya sahip olacak.

Galaxy Z Fold6’da 50 MP, 12 MP ve 10 MP’lik üçlü kamera kurulumu karşımıza çıkacak. Kamera konusunda önceki modelden tek farkın 4K/120fps ağır çekim desteği olacağı söyleniyor.

Galaxy Z Fold 6 fiyatı

Samsung Galaxy Z Fold 6’nın fiyatı henüz resmi olarak açıklanmasa da telefonun 1899 dolardan başlayan fiyatlarla satışa çıkacağı söyleniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir