Necip Memili’den veda mesajı gibi sezon finali kutlaması


“Sandık Kokusu” dizisi, Show TV’nin yeni sezonda da devam edecek dizileri arasında yer alıyor. Kanalın yeni sezon programında, çarşamba akşamları “Sandık Kokusu”, salı akşamları “Bahar” ve cuma akşamları “Kızılcık Şerbeti” dizileri yer alacak. Ayrıca Show TV, yeni sezonda Ay Yapım’ın Aras Bulut İynemli ile “Deha” dizisini ve Tims&B’nin Kapadokya’da çekilecek “Siyah Kalp” dizisini izleyiciyle buluşturacak.

NECİP MEMİLİ’DEN TEŞEKKÜR MESAJI

“Sandık Kokusu” dizisinin senaristleri Melis Civelek ve Zeynep Gür tarafından kaleme alınan dizide Reha karakterini canlandıran Necip Memili, sosyal medya üzerinden yapım şirketi, kanal ve dizinin resmi hesabını etiketleyerek sezona veda mesajı yayınladı. Memili, mesajında şunları söyledi:

“Acısı ve tatlısıyla çok keyifli bir sezon geçirdim. Tüm ekip arkadaşlarımın emeğine, yüreğine sağlık… Sizlerle çalışmak büyük keyif… Sürçülisan ettiysem affola… Sağ olun, var olun.. Başarılarınız daim olsun.”

Memili’nin paylaşımı sosyal medyada veda mesajına benzetildi.

“SANDIK KOKUSU” DİZİSİ HAKKINDA

“Sandık Kokusu”, dramatik yapısıyla izleyicilerin büyük beğenisini kazanmış durumda. Sezon boyunca yüksek reytinglerle dikkat çeken dizi, yeni sezonda da aynı başarısını sürdürmeyi hedefliyor. Dizi, güçlü oyuncu kadrosu ve sürükleyici senaryosuyla izleyicilerin ilgisini çekmeye devam edecek.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir