Manchester United’dan Scott McTominay için transfer açıklaması! Galatasaray’ın gündemindeydi

Süper Lig’de 2024-25 sezonunda da şampiyonluk isteyen Galatasaray, bu doğrultuda transfer çalışmalarını sürdürüyor. Hakim Ziyech’in bonservisini alan ve Fenerbahçe ile yollarını ayıran Michy Batshuayi’yi renklerine bağlayan sarı-kırmızılı takımın gündemine McTominay gelmişti.

MCTOMINAY AÇIKLAMASI

Öte yandan Galatasaray’ın gündeminde olan Manchester United’ın orta saha oyuncusu ile ilgili bir son dakika gelişmesi yaşandı. Manchester United Teknik Direktörü Erik ten Hag, İskoç futbolcu ile alakalı açıklama yaparak kamuoyunu bilgilendirdi. Hollandalı teknik adam, 27 yaşındaki oyuncuya ilgi olduğunu doğruladı.

‘TAKIMDA TUTMAK İSTİYORUZ’

McTominay’ın transfer durumuyla alakalı konuşan Erik ten Hag, “Eğer bir sezonda 10 gol atar ve millî takımda da çok iyi bir performans gösterirseniz ilgi olması normaldir. McTominay’ı takımda tutmak istiyoruz çünkü bizim için çok önemli bir oyuncu. Geçen sezon bize neler katabileceğini gösterdi” ifadelerini kullandı. Manchester United ile 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunan İskoç futbolcunun güncel piyasa değeri ise 32 milyon euro.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir